Sea Ray 250 SLX Αγορά Καινούριου


Click on Main Image for Fullscreen

⚙ BUILD MY SEA RAY 116.420€ + ΦΠΑ

Μήκος (Ft)
25.6
WC
1
Κατ/στής
Sea Ray

Κατ/στής

  • Sea Ray

Description

Ενα Sea Ray®, δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο.
Από την πρώτη κιόλας ματιά αποκαλύπτει τον κομψό σπόρ του χαρακτήρα, ο οποίος εκφράζεται με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τη δυναμική του σιλουέτα. Οι καθαρές επιφάνειες και οι τονισμένες γωνίες προσδίδουν στο κομψό εξωτερικό μία μοντέρνα εμφάνιση. Το κομψό και λειτουργικό εσωτερικό ολοκληρώνει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα του σκάφους με τις φερμένες από το μέλλον τεχνολογίες και το φινίρισμα του. Κάθε Sea Ray® είναι σχεδιασμένο κατανοώντας αλλά και προβλέποντας τις ανάγκες των πελατών. Γι’ αυτό ό, τι κάνουμε ότι περνάει απτό χέρι μας, για να κάνει τη κάθε στιγμή στο σκάφος μοναδική.

Η οδηγική απόλαυση παράλληλα με τη έξυπνη διαμόρφωση του χώρου καθιστούν το SLX® 250 το τέλειο σκάφος για μια μέρα στο νερό με φίλους.

Ένας τέλειος συνδυασμός απόλυτης άνεσης και συναρπαστικής απόδοσης, το SLX® 250 μετατρέπει τις στιγμές σε αναμνήσεις. Η τεχνολογία Quiet Ride® (μείωση θορύβου και κραδασμών), τα κορυφαία καθίσματα, οι εντυπωσιακές ραφές, το φινίρισμα και η ποιότητα συμβάλουν στο εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα.

Ένα ελαστικό αυτοκινήτου εκτός ευθυγράμμισης αναγκάζει τον οδηγό να διορθώνει το τιμόνι συνεχώς για κινείτε σε ευθεία πορεία με ακρίβεια. Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει σε έναν κινητήρα σκαφών που δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένος.
Μια λανθασμένη τοποθέτηση, ακόμη και για μόλις λίγα χιλιοστά, μπορεί να είναι αισθητή στην πλεύση. Η ρομποτικά ελεγχόμενη κατασκευή της Sea Ray® διασφαλίζει την τοποθέτηση του κινητήρα με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Μια μικρή λεπτομέρεια που συμβάλει στην οδηγική απόλαυση ενός Sea Ray®

Το πιλοτήριο διαθέτει δυο μεγάλες οθόνες αφής Simrad® GO9 ” στο βασικό εξοπλισμό, για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε άμεσα διαθέσιμα με ένα άγγιγμα. (Vesselview Link, GPS, Depth, Fish Finder).

Θα βρείτε άφθονους και βολικούς κρυφούς χώρους αποθήκευσης σε όλο το σκάφος. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα όπως τα προσωπικά σας αντικείμενα, εξοπλισμό θαλάσσιων αξεσουάρ καθώς και τα απαραίτητα σωστικά.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του SLX® 250 είναι η αναδιπλούμενα βυθιζόμενη πλατφόρμα (προαιρετικός εξοπλισμός) όπου διευκολύνει την είσοδο και έξοδο από το νερό. Εύχρηστη, βολική και έξυπνα σχεδιασμένη, θα προσφέρει στιγμές απόλαυσης σε μεγάλους και μικρούς.

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, το ‘Elevation Package’ (προαιρετικός εξοπλισμός) περιλαμβάνει Water Sports Tower σε μαύρο χρώμα. (Στο πακέτο περιλαμβάνονται και Bimini Top, Tower Racks, Ski Mirror).

Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού ή εξαρτήματα/ αξεσουάρ, που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό του σκάφους. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

LOA: 7.9m
Beam: 2.59m
Weight: 2,631kg
Fuel Capacity: 283L

Standard Engine:
Mercruiser ECT 4.5L MPI Bravo3 DTS 250HP

Optional Engines:
Mercruiser ECT 6.2L MPI DTS Bravo3 300HP
Mercruiser ECT 6.2L MPI DTS Bravo3 350HP
Mercruiser ECT 8.2L MAG DTS Bravo3 X 380HP
Mercruiser ECT 8.2L MAG DTS Bravo3 X 430HP
Mercruiser Diesel 3.0-270 SD DTS Bravo3 X 270HP

Video tour


Leading Yachting Company in Greece
Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω email, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα